Transzfer szolgáltatás

Mit is jelenthet a transzfer szó? Áthelyezés, elvitel, pontosabban mozgatás, szállítás esetlegesen küldés egyik személytől vagy helyről egy másikra. Egy vállalkozás is foglalkozik ezzel többek között már több éve áll szolgáltatásban. A transzferezését a Ferihegyi repülőtérről szokta elvégezni napoktól függetlenül. Ezalatt azt értjük, hogy legyen szó ünnepnapról vagy esetleg vasárnapról, megbeszélések alapján a ez a vállalkozás elvégzi a szolgáltatását.

Személygépjárműveket lehet igénybe venni náluk, viszont egy autóval maximum négy személy utazhat. De ne tessék megijedni, hogyha többen vennék igénybe a szolgáltatásukat, mert több gépjárművel is rendelkeznek. Egy fuvar, bérléti díja fix áron történik meg, tehát ha csak egy ember akarja igénybe venni a szolgáltatásukat, akkor is ugyan annyit kell fizetnie a szolgáltató felé.

Ennél a vállalkozásnál történi igénybevételek esetén, előre kell jelezni az igényeinket, megközelítőleg 3 – 5 nappal. A szállításokat 0 –tól 24-órágig lehet igénybe, non-stop, az időpontról pontos információk szükségesek. A transzferszolgálgatás nem él, hogyha oda hívjuk a szolgálatot reggel 8 órára, de mi 14 órakor vennék igénybe. Ne fognak minket megvárni, ha csak nem jelezzük ezt feléjük a megbeszélt időpont előtt 1 – 2 órával. Előfordulhat sajnos ilyen gépkéséseknél, de ha késik a jártat, mi tudjuk, hogy mennyit fog, mert az utasokkal is közlik.

Érdemes őket igénybe venni, pontosak és megbízható igények alapján cselekednek.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.