Válasz a webcam stúdiótól

A munka, amit e vállalkozás ajánl, kizárólag 18. éven felül személyek vehetik igénybe. A munka elvégzéséhez a munkavállalójának jó hangulata szükséges, ergo a molyos, a jó kedv nagyon is fontos tényezője ezen web kamerás munka ellátásához. Amit most tettünk itt közzé egy kérdésre a válaszvolt, bővebben itt a blogon a kérdésekre a válaszokat fogjuk közzé tenni a szolgáltató kérése végett.

Mennyi pénzt lehet keresi a munka elvégzése alatt?

Mindez azon múlik, hogy ki mennyit dolgozik. Idézőjelben, a leggyengébb modellek a legrosszabb időszakokban is nagyobb keresetre tesznek igényt, mint egy pult mögött állva. Rajtunk keresztül a munka elvégzése alatt, 3 – 6 szorosát kereshetjük meg az átlag keresetnek. Ez heti minimum 5 munkanap alatt szokott megtörténni.

Mit kell csinálunk a munkánk alatt?

Ez egy élő show műsor. Itt a vendégek percdíjat fizetnek a privát show szobáért vagy borravalókat is szoktak adni, a munkánk alatt. Itt mi dönthetjük el, hogy meddig megyünk a munkánk alatt, mi az ami bevállalunk. Sohase vállalj vagy ígérj olyat, amit nem tudsz, vagy nem akarsz, nem szeretnél teljesíteni. A munka jellegéből adódóan a „pucérság” a jellemző, erotikáról viszont nem mondhatunk le, de nincsen személytalálkozás az ügyfelekkel.

A munka elvégzése alatt a ruházatodat is úgy válaszd ki, hogy az szexi legyen, vonzza a felhasználókat.

Később, majd több kérdésre is választ adunk itt a blogon.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.