Egyre több a webkamerás munka

Az országunkban egyre jobban erősödik a webkamerás munkákat adó vállalkozások, de persze legálisan, ha szabad így kifejeznünk magunkat. Törtvény tisztelő munkakörről van szó, adózásról és ha már ilyen sokat védtük a munkáltatókat, akkor tegyük közzé azt is, hogy csak és kizárólag 18.-ik életévét betöltött személyek jelentkezhetnek ebbe a munkakörbe.

Ezen a vállalkozás is törtvény szolgálatában áll, a weboldalát az alábbi címen lehet megismerni, ahol bővebb tájékoztatást tudunk szerezni a vállalkozásról. ( http://webkameras-munka.hu ).

Ebben a munkakörben a molesztálásnak helye sincsen, így csak a kamera előtt egy kis táncos, a ruházat elhagyását gyakorló mozdulatokat kell tennünk. A fizetés tisztességesen történik meg, a főiskola, egyetem vagy egyéb tovább tanulási lehetőséget nem zaklató munkahelyről van szó.

A tisztaság, valamint a nyugodt munkakörülmények adottak ezen a helyen is, akárcsak a korábbi cikkünkben említett kérdésekre tettük meg a választ. Pontosság, precizitás, egészség. És nem utolsó sorban külföldieknek produkáljuk magunkat. Nagyon reméljük, hogy elnyerjük az érdeklődőket.

 

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.