Mélyépítés, vasbeton szerkezetépítés

A legfőbb célja a cégnek a piaci igényeknek történő megfelelés a mélyépítés és a vasbeton szerkezetépítés területén történik meg. A munkálatokat kiemelt szinten szokták elvégezni a tervezés és a kivitelezés tekintetében.

A LA-NA TECHNIK, folyamatosan fejlődik, aminek köszönhetően lehetővé tette a műszaki felszerelések és technológiák bővítését indította el, így a gépparkja és az eszközeinek segítségével rugalmasan tudják elvégezni, kivitelezni a munkálatokat. Több mint 16 éve vannak talpon, így nagy tapasztalattal rendelkeznek.

Mélyépítés és vasbeton szerkezetépítés

mélyépites
Legfőbb tevékenységük a már korábban említett mélyépítés, valamint a vasbeton szerkezetépítés, de ez a weboldalukon is közzétették. A magasépítés a társasházak és az irodaházak építésénél szokták alkalmazni. A vasbeton szerkezetépítés különböző függőleges vagy vízszintes monolit tartószerkezet építése. A vállalkozás a hétköznapokon érhető el, de email küldést a részünkről a hét mindennapján fogadják.

Mélyépítésben a 4.-es metrónál, pontosabban a Kelenföldi pályaudvari állomásnál végezték el. Szennyvíztelep gépházának vasbeton szerkezetépítése. De már korábban említettük a website-nak elérhetőségén lévő referencia munkákat. Ott még hír levelekre is szert tehetünk.

“Mélyépítés, vasbeton szerkezetépítés” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. Cikkek, hírek írása megbeszélés alapján ezen az oldalon keresztül /
    Based on articles, writing news meetings through this site.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.